Якщо Зеленський стане Президентом, високі посади можуть дістатися представникам «95 кварталу», – політолог



Якщо Володимир Зеленський стане Президентом, високі посади у країні можуть дістатися представникам «95 кварталу», бо будь-який Президент ставить наближених до себе людей: тих, з якими він працював і яких знає.

- джерело.

Про це у коментарі «Вголосу» розповів політолог Микола Спиридонов.

«Бо ж і Порошенко, коли прийшов до влади, привів своїх партнерів із «Богдану», менеджерів компанії «Рошен», та й багато наших міністрів – це вихідці із Вінниці, починаючи від прем’єра Гройсмана, – зазначив він. – А при Зеленському, який із Кривого Рогу, можуть звідти прийти люди до влади».

За його словами, це можуть також бути бізнес-партнери самого Зеленського. «У нього ж є компанії. Та й, можливо, й представники телеканалу «1+1», бо будь-який Президент у нас «тягне» до влади своїх знайомих за принципом «кумівства», і поки немає підстав вважати, що Зеленський використовуватиме інший принцип», – уточнив експерт.

Також спрогнозував: «Хоча Зеленський швидше за все намагатиметься дистанціюватися від Коломойського у випадку перемоги на виборах, бо його вже й так цією темою зацькували. А Тимошенко прем’єр-міністром не стане, бо вона була конкурентом Зеленського».


Читайте також:


Залишити коментар: