Яка розкіш! Камалія показала свій особняк. “Весь Дубай викупила”



Камалія і бізнесмен Мохаммад Захур відкрили двері свого особняка і познайомили з дочками – двійнятами Арабеллою і Мірабеллою. Дизайном будинку займалася співачка. Тут змішання стилів: бароко, схід, постмодерн. І все засновано на конусоподібних формах.

- джерело.

Пара зізнається, що їхній будинок завжди відкритий для гостей. Правда, часто заради цього Камалії доводиться міняти свої плани, що співачці не завжди подобається.

«Нам тут дуже подобається. У будинку хороша аура. А ще Камалія декор будинку зробила сама. Вона, напевно, весь Дубай викупила, все звідти везла », – посміхаючись, зізнався Захур.

Чоловік співачки не приховує, що у них в сім’ї матріархат.

«Як сказала Камалія – ​​так і буде», – говорить Мохаммад Захур.

«Найголовніше у відносинах – повага, любов, компроміс, дружба і бажано, щоб якийсь був спільний інтерес, – вважає Камалія. – Мені здається, що любов – це коли ти не можеш без цієї людини, коли тебе до нього тягне, коли ти не уявляєш свого життя без нього ».

Нагадаємо, що недавно на своїй сторінці в Instagram зірка опублікувала один зі знімків з фотосесії для відомого глянцю, де постає в досить відвертому образі.

https://www.instagram.com/p/B4Rvs5ZnY8R/?utm_source=ig_web_copy_link

Виконавиця позує в помаранчевому костюмі, піджак якого надітий на голе тіло, тим самим демонструючи оголену зону декольте. В руках співачка тримає апельсин, який гармонійно підходить до кольору вбрання.


Читайте також:


Залишити коментар: