“Яка гаряча штучка”: Леся Нікітюк вразила шанувальників пікантним фото. Тримає пістолет



Ведуча Леся Нікітюк, яка показала, як з мамою в Празі відпочила, розбурхала уяву шанувальників новим пікантним кадром.

- джерело.

На сторінці в Instagram знаменитість розмістила фотографію, де постає у купальнику смарагдового кольору. У руках Леся тримає заправний пістолет. Як повідомила Нікітюк, світлина була зроблена на заправці у Хмельницькій області.

Ведуча позує на фоні жовтої маршрутки.

“Яка гаряча штучка”, “шикарна, бомбезна”, “дуже гарна фігура”, “твої ноги такі ж апетитні як дві чурчхели”, “Лесю, ви – вогонь!” – не стрималися у коментарях фанати Нікітюк.

https://www.instagram.com/p/B5SDXBnhjyw/?utm_source=ig_web_copy_link

Нагадаємо, не так давно Леся Нікітюк показала свої ноги у синцях і ранах. Ведуча забилася на роботі. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Інстаграм.

“10 знімальних днів пролетіло помітно. Це вже п’ятий проєкт за п’ятий місяць. Я жінка робота Бандера чи що? За 10 днів завдяки харчуванню (1500 кк. на день) у мене -2 кг, крепатура болить (бо я ще примудрялася робити випади), ноги в синцях від падінь на майданчику під час конкурсів”, – поділилася із шанувальниками знаменитість.

Нагадаємо, що 19 жовтня Леся Нікітюк відсвяткувала 32-річчя танцем на столі та поцілунком з Олею Поляковою. Ведуча гучно повеселилася.


Читайте також:


Залишити коментар: