Як з цим справляється Каменських: колишня дружина Потапа видала неприємний секрет



Ірина Горова боролася з цим 15 років

- джерело.

Найгучнішою подією року в українському шоубізнесі стало одруження Потапа з його колегою Настею Каменських. Однак до цього продюсер був у шлюбі з Іриною Горовою. Колишня дружина Потапа видала неприємну особливість свого екс-чоловіка.

Горова розповіла, що всі роки шлюбу боролося з хропінням Потапа. Вона змушена була терпіти нічні “пісні”, оскільки боротися з ними не було сенсу.

“Ногами боролася, руками, кулаками. Закривала ніс, говорив – встань. Йшла. А як ти можеш боротися? Там якісь штучки – подуй в вухо, пощекочи за ніс – вони тільки на 5 хвилин діють”, – зізналася Горова.

Вона згадала курйозний випадок, який стався з нею і колишнім чоловіком на борту літака. Під час польоту фанатка Потапа попросила своїх сусідів помінятися з нею місцями, щоб сісти ближче до свого об’єкту обожнювання. Однак, коли Потап і його товариш задрімали в польоті, дівчина була глибоко розчарована, тому що вони почали по-звірячому хропіти.

“Вони удвох так хропли, що нам здавалося, що літак падає. Це було дуже смішно”, – згадала Горова.

Вона додала, що ця неприємна особливість не завадила їй прожити з Потапом довгих 15 років. Також вона зазначила, що з теперішнім її обранцем вона спить спокійно.

“Ой, так. Останній хропун – це був Олексій Потапенко, колишній чоловік і нинішній партнер, і я щаслива, що так сталося, бо я спокійно сплю”, – додала продюсер.


Читайте також:


Залишити коментар: