Як виглядає і ким працює чоловік Ольги Цибульської, якого вона роками приховує



Відома українська співачка Ольга Цибульська давно щаслива у шлюбі. Історія кохання з майбутнім чоловіком розпочалася ще у школі міста Радивилів, що на Рівненщині, звідки родом артистка. А 6 січня 2015 року в пари народився син Нестор. Втім ім’я та фото чоловіка Оля воліє не показувати, адже це його побажання.

Пише - джерело.

Проте нещодавно вдалося з’ясувати дані з декларації про Сергія Грисюка, який дружиною вказав Ольгу Цибульську-Грисюк, а сином – Нестора Грисюка, пише gordonua.

Стосунки з чоловіком для Олі, як вона сама зізналася, були непростими – з перервами. Коли співачка переїхала в Київ з Рівненської області будувати кар’єру, її коханий лишився вдома. Стосунки на відстані дали тріщину. Проте зараз у них все гаразд.

“Чоловік робить мене щасливою і заробляє на це гроші, бо така дорога жінка по зубах не кожному самцю. А я маю думати про творчість і про секс”, – заявила співачка в одному з інтерв’ю.

Сергій Грисюк певний час був депутатом Радивилівської міської ради, проте у травні 2020-го склав свої повноваження.

У звітності Грисюк зазначив, що поєднував роботу депутата з роботою директора ТОВ “Радивилівмолоко” (з 2013 року). Це сімейний бізнес, уповноважені особи, крім Сергія, його брат і батько.

У 2015-му році повідомлялося, що Сергій займається бігом і брав участь у забігу на 21 км у Кишинівському марафоні.


Читайте також:


Залишити коментар: