Як правильно загадати бажання у новорічну ніч, щоб воно здійснилося



1 грудня у північ життя має змінитися, і звичайно, що на краще, але велику роль відіграє те, як ти загадаєш бажання на Новий рік 2019. Попереду 365 днів нових можливостей, за які можна досягти небачених успіхів, знайти величезну кількість друзів та побувати у багатьох незнаних раніше місцях.

- джерело.

Але щоб усе це сталося, варто правильно загадати бажання у новорічну ніч.

Яка стратегія підходить для того, щоб мрія не вивітрилася разом із бульбашками шампанського, не загубилася у рутинному житті, та не змилася разом із залишками післясвяткових страв? Формула правильного новорічного бажання досить проста.

Бажання на новий рік 2019

1. Згадай рік, що минає. Подумай про те, які бажання здійснилися, а які залишилися у розділі «А так хотілося б..».

2. Далі сформулюй своє основне бажання, про яке ти мрієш майже увесь час. Але на ньому має бути помітка «Мета». Так, так, твої бажання мають перетворитися у твої цілі.

Як загадати новорічне бажання 2019

3. Напиши своє бажання на листочку та поклади на видне місце.

4. Правило «72 годин». За цей час ти маєш зробити перші рішучі кроки до своєї мрії, яка, до речі, обовязково має бути позитивною. Склади план, знайди інформацію, яка говорить щось про твоє бажання, заведи на робочому столі спеціальний файл і т. д.

Бо якщо ж протягом 72 годин ти не зробиш певних кроків, то мозок одразу перенесе твою ідею до розділу «Не важливо» та дуже швидко забуде про неї.

5. Перечитуй своє бажання. Воно має бути у тебе на вустах, в голові та в душі. Твої очі мають палахкотіти від жахи досягнути його, а твої ноги мають йти до завітної мрії. Тоді і Новий рік стане саме таким, як ти про нього думав.


Читайте також:


Залишити коментар: