Як працюватиме транспорт при локдауні в січні



Транспорт під час ймовірного локдауну в січні 2021 року буде працювати, але зі значними обмеженнями.

- джерело.

Олег Немчинов, міністр Кабінету міністрів, розповів, що в громадському транспорті можна буде їздити тільки на сидячих місцях. Про це він сказав в прямому ефірі каналу “Україна 24” вранці 7 грудня, пише РБК-Україна.

А ось кордони країни на локдаун закривати не будуть, і обмеження на міжнародне сполучення запроваджувати не планують. Міністр зазначив, що в’їзд і виїзд громадян України залишиться відкритим.

Чиновник каже, що попри ігнорування багатьма людьми масочного режиму, обмежити пасажирські перевезення значніше вони не можуть.

“Від того, що відбуваються ДТП, ми не перестаємо користуватися автомобілями. У цьому випадку це більше питання самоконтролю. Якщо подивитися пропозиції, які ми озвучили… То мова йде про фактичне користування транспортом з ще більшими обмеженнями – з використанням виключно сидячих місць”, – розповів міністр.

Він нагадав, що на самому початку карантину величезною проблемою був проїзд медиків та інших працівників важливих для забезпечення протиепідемічних заходів.

“Епідеміологи прорахували варіанти і пропонують зі значними обмеженнями, з використанням виключно сидячих місць дозволити користування громадським транспортом, а також міжрайонне і міжобласне сполучення”, – підкреслив Немчинов.


Читайте також:


Залишити коментар: