“Як можна так людину знищувати?”: Мама Зеленського зробила емоційну і мега потужну заяву



Мати кандидата у президенти України Володимира Зеленського, Римма, поскаржилася журналістам, що на її сина безпідставно ллють бруд.

- джерело.

Вона вважає, що це нібито вигідно його опоненту, нинішньому главі держави Петру Порошенку. Свою думку жінка озвучила в інтерв’ю “Громадському”.

“Я зараз захворіла і з цими виборами почуваюся так погано. І вже цей бруд не можу чути. Ми з чоловіком не можемо це терпіти. Він — порядний чесний хлопець. Те, що він заробив, він заробив своєю працею — гроші. Це ж він не крав! Скажіть, скільки можна поливати брудом людину? На цих усіх каналах самий бруд лише ллють! Я вважаю, це Порошенку вигідно. Так він же просто його знищує! Якась же має бути культура у людини все ж таки!” — обурилася мама Зеленського.

Крім того, вона запевнила, що її син має чітке уявлення про майбутнє України і розкритикувала тих, хто стверджує зворотне.

“Хіба так можна поводитися? То у нього немає програми, то у нього немає людей в команді, то він кремлівський. По-перше, він хоче, щоб закінчилася війна. Ну це ж неможливо, щоб стільки дітей в Україні загинуло! Нема сил це продовжувати! Він закінчив школу з двома четвірками, інститут. Він же юрист за освітою, а не артист. Він юрист! Невже ви його вважаєте таким дебілом і дурнем? Він завжди людям допомагав, завжди брав участь у школі. Можете навіть класного керівника запитати. Як можна так людину знищувати?” — каже мати Зеленського.

Жінка також запевнила, що він іде в політику не заради грошей, адже і без того є забезпеченою людиною. Головна мотивація, за її словами, — бажання змінити країну і життя людей на краще.

“Йому не потрібні гроші, повірте. Як президент він буде отримувати менше, ніж він отримує зараз. Він просто хотів, щоб в Україні все змінилося, щоб молодь не виїздила, була на місцях. Гроші йому не потрібні, він заможна людина. Просто він не може дивитися, як у нас люди живуть. У нас пенсіонери отримують копійки! Пенсію отримають, а ліки не можуть купити. Корупція за корупцією! Понабивали собі кишені цими грошима і все, що діється, це жах!” — підсумувала вона.


Читайте також:


Залишити коментар: