“Я закликаю вас у неділю…”: Віра Савченко оголосила про початок третього Майдану



Сьогодні Віра Савченко закликала всіх українців вийти на акцію протестів.

- джерело.

Після того, як слідство у справі Надії продовжили ще на 6 місяців, Віра зважилася на кардинальні заходи і оголосила про проведення пікету на підтримку ув’язненої. Акція має відбутися завтра о 12:00 в столиці України на Майдані Незалежності.

Я закликаю вас у неділю на акцію. Ми її будемо робити на підтримку нашої Надії, тому що у нас надія є, і у нас її не забрати. І те, що за 4 роки після Революції Гідності нам державу відкочують назад, нас знову вважають бидлом і не народом, з нами не рахуються, і знову діє телефонне право – нам це не подобається. І українці на це не підписувалися”

Віра заявила про те, що прокуратура навмисне затягує розслідування у справі її сестри. Вона додала, що Надія пішла на зустріч слідству, повернувшись в Україну і давши всі необхідні свідчення. Але, за словами сестри скандального нардепа, прокуратура просто виконує команди, які їй дає Президент України.

“Слідство у справі Надії Савченко продовжено на 6 місяців… Але це не вплине на нашу рішучість змінити запобіжний захід і вимагати звільнення Надії від арешту. Нагадаю, вона сама повернулася з Європейського Союзу в парламент, в Україну, давати нашому прокурору свідчення, які він побажав… Друге. Надія Савченко пройшла поліграф. і вже сьогодні, кінець п’ятниці, і нам обіцяли експерти, які дають висновки, що дадуть свої висновки. Час минав. Два дні пройшло. п’ятниця мала була бути днем, коли вони зроблять свої висновки. Але поліграф тривав 8 годин. Мабуть, не підходять результати кишеньковим спецслужбам”


Читайте також:


Залишити коментар: