Я вже про все домовився: Порошенко прийняв рішучі заходи проти Росії



Лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко домовився про збільшення військово-технічної допомоги Збройним силам України з міністром національної оборони Канади Харджітом Саджані.

- джерело.

П’ятий президент України і лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко зробив важливу заяву про боротьбу з російською агресією в рамках конференції міжнародної безпеки в Галіфаксі. Про це Петро Порошенко повідомив на своїй сторінці в мережі Facebook, повідомляє Діалог.UA.

На полях конференції Порошенко провів переговори з міністром національної оборони Канади Харджітом Сінгхом Саджані про збільшення військово-технічної допомоги Україні. “Привітав Харджіта Саджан з перезатвердженням на цій важливій посаді в новому уряді. Упевнений, це стане запорукою незмінною підтримки України в сфері безпеки”, – зазначив Порошенко.

Зокрема, Порошенко розповів про підсумки продуктивної і традиційно дружньої зустрічі з міністром оборони Канади в рамках військового співробітництва двох країн в ході триваючої російської агресії. “Будемо і далі спільно працювати над збільшенням військово-технічної допомоги Україні для відсічі російської агресії і в питанні членства нашої держави в НАТО”, – підкреслив екс-президент про війну проти РФ на Донбасі.


Читайте також:


Залишити коментар: