Я вимагаю його відставки! Тимошенко виступила із розгромною заявою



Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко вимагає відставки міністра соціальної політики Андрія Реви через те, що він назвав жителів окупованих територій Донбасу «мерзотами».

- джерело.

«Є такий різновид можновладної недорікуватості та невігластва, що за певних умов перетворюється на загрозу державним інтересам. І це саме той випадок. Бо висловлювання міністра – це вже не особиста дурість, а позиція офіційної урядової структури. Структури, що за своїми повноваженнями покликана захищати громадян України та дбати про їхні інтереси», – написала Тимошенко на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, Рева й раніше відзначався різними розмовними «перлами», однак його слова про жителів «ЛДНР» переходять «будь-які моральні межі».

«У народі кажуть: «Що в тверезого на умі, те в п’яного на язиці». У цьому випадку: те, що на умі у влади, – на язиці у Реви. Я хочу нагадати, що ця влада, дні якої добігають кінця, бездарно втратила довіру громадян та програла нещодавні вибори. Зокрема й через таку політику, яку сповідує згаданий міністр – політику свідомого розколу українського суспільства», – пише лідер «Батьківщини».

Вона зазначила, що сказане міністром соцполітики – це не обмовка, а «злочин проти української держави», який має бути покараний.

«Якщо ми хочемо повернути Донбас та Крим, то маємо насамперед думати про людей, які там живуть. Бо Україна – це не просто територія на карті, як написано на рекламних бордах безпосереднього керівника міністра Реви, прем’єр-міністра Гройсмана. Україна – це українці, з їхніми проблемами, негараздами, болем та благаннями про допомогу», – додала Тимошенко.

Також вона закликала Кабінет міністрів вибачиться перед українцями і звільнити Реву.

«Я вимагаю негайної відставки міністра Реви з посади. Уряд має офіційно вибачитися перед всіма українцями, а правоохоронці – адекватно реагувати на подібні висловлювання», – підсумувала Тимошенко.

Окрім того, Коментуючи запропонований “Самопоміччю” закон “Про президента”, народний депутат від “Батьківщини” і лідер політичної сили Юлія Тимошенко заявила, що країні набридли політичні інтриги та спроби “змінити правила під час гри”.


Читайте також:


Залишити коментар: