Я ніколи не зpaджував: Узелков розповів свою версію розлучення з дружиною Мариною(відео)



В’ячеслав Узелков та Марина Боржемская-Узєлкова вважалися однією з найміцніших зіркових пар України. Проте через 20 років шлюбу подружжя розлучилося. Вони виховують двох дітей – 9-річного сина Роберта і 6-річну дочку Олівію.

- джерело.

Український боксер, тренер шоу “Зважені та щасливі” В’ячеслав Узєлков розповів свою версію, чому розпався їх шлюб з Мариною Боржемской-Узєлкова, пише Лайм

Так, в програмі “Зірковий шлях” спортсмен зізнався, що в розлученні звинувачує себе.

“Знаєте, я чоловік, я її чоловік, і десь був такий момент, що я її приревнував. Тобто це банальні ревнощі. І мої ревнощі привели до того, що ми розлучилися”, – сказав Узєлков.

За словами В’ячеслава, він навіть ходив до психoлога, щоб впоратися з цією проблемою. Але, мабуть, це не змогло повернути гармонію у відносини і Марина подала на розлучення. Боксер розповів, що повістку в суд він отримав, коли вони ще жили разом.

Узелков також зізнався, що ніколи не зpaджував Марині і досі любить її.

“Ми 22 роки з нею були разом. Вона одна. І я цим пишався. Постійно говорив, що одна жінка, з якою був, є і буду. Це серце зайняте. Сюди більше ніхто не зайде. Тому що тут є Роберт, є Олівія , а велика третина – це Марина “, – зазначив він.

А на запитання журналіста, скільки він готовий чекати повернення Марини, В’ячеслав відповів: “Поки не пoмpу. Я буду чекати, поки не пoмpу”.


Читайте також:


Залишити коментар: