Я не розумію! Чинновник якого звільнив Зеленський зробив заяву



Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко не розуміє, чому президент Володимир Зеленський звільнив його з посади.

Звільнений сьогодні президентом з посади голови Закарпатської ОДА Ігор Бондаренко повідомив, що про свою відставку дізнався вчора.

- джерело.

«Передумов до звільнення не було, як і ніяких зауважень. Я впевнений, що я впорався з усіма завданнями: за 5 місяців в області позитивні показники в усіх напрямках», — розповів він.

Бондаренко уточнив, що його команді вдавалося боротися навіть з справжнім бичем Закарпаття — контрабандою. Втім, підтвердити свою заяву будь-якими даними він не зміг.

«Ми дуже вдячні президенту за його рішення і не коментуємо його. Ми — люди командні», — додав Бондаренко.

Також Бондаренко же в коментарі сказав, що планує приділяти більше уваги сім’ї.

Нагадаємо, що 24 грудня Президент Володимир Зеленський вирішив звільнити голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка і главу Львівської ОДА Маркіяна Мальського. Про це він заявив на засіданні Ради розвитку громад та територій.

Пряма мова Зеленського: “Ми знаємо, яка складна ситація у нас з кадровою політикою у нашій країні, які не дуже високі заробітні плати у чиновників… Це виклик. Ми розуміємо, що ніхто з вас не бере хабарі, але ще потрібні конкретні результати…

Я хочу подякувати двом головам облдержадміністрацій, я прийняв рішення їх звільнити. Не через те, що вони недосвідчені чи не чисті на руки, а тому що ми не побачили у цих двох областях жодного результату.

Я хочу подякувати голові Закарпатської обласної адміністрації Ігорю Бондаренку і голові Львівської обласної державної адміністрації Маркіяну Мальському”.

У свою чергу Мальський на своїй сторінці в ФБ також написав слова подяки президенту.

«Хочу найперше подякувати Президенту України та його команді за довіру, яку мені висловили. Взятий темп реформ, враховуючі усі складності на шляху «перелом систем», є впевненим та рішучим. Дякую і мешканцям Львівщини, які підтримали мою кандидатуру у обговоренні. Я щиро цінив отриманий мандат довіри та усі рішення приймав лише і виключно заради благо людей», — уточнив він, повідомивши, що повернеться до адвокатської та наукової діяльності.

Додамо, що Бондаренко і Мальський очолювали ОДА з початку липня 2019 року. На посадах вони пробули менш пів року.


Читайте також:


Залишити коментар: