“Я йду назустріч своїм страхам”: Тіна Кароль зробила відверте зізнання. Сильна жінка!



Співачка Тіна Кароль, яка нещодавно ошелешила моторошною історією, як тікала від отруйної змії, розсекретила свою фобію, йдеться у “Світському житті”.

- джерело.

Артистка зізналася, що найбільше в житті боїться висоти. А під час свого виступу на “Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою” Тіна Кароль піднялася на багато метрів над глядацькою залою.

“Для мене це найбільший страх. Неймовірно страшно співати, перебувати на висоті і ще й бути артистом”, – зазначила співачка.

Також зірка зізналася, як долає свою фобію.

“Я йду назустріч своїм страхам. Я боюсь, я тремчу, я знаю, що зараз буде відповідально, але якщо я це не робитиму раз за разом, то не зможу побороти свій страх”, – зізналася Кароль.

Нагадаємо, нещодавно Тіна Кароль розчулила фанів причиною, через яку її син не хоче бути артистом.

Нещодавно 10-річний Веня приїхав до мами з Лондона на канікули і тепер багато часу проводить з нею. Так, днями Тіна разом з сином повернулися зі Львова.

“Ми були у Львові, зайшли до рицарського ресторану, де нас пригостили. Він дістав той меч Артура, сказав що він лицар і так далі. І вареники, і суші, – що він там тільки не вибирав. Знаєш, він коли з мамою так близько, це для нього найкрутіші моменти. Зараз він підріс і він починає від мене цього ще більше просити, бути разом частіше”, – пояснила Кароль.

Зірка додала, що її син точно вже знає, що артистом ніколи не буде.

“Чого він точно не хоче, так це бути артистом. І тут такий камінь в мій город, бо каже: “Артисти дуже рідко бачаться зі своїми дітками”, – пояснила Тіна і зізналася, що від цих слів сина навіть розплакалася.


Читайте також:


Залишити коментар: