«Я бы бл**дь на х* запретила украинский язык», – дівчина з Ірпеня «прославилася» і видалила сторінку



18-річна студентка в мережі відзначилася різким і грубим висловлюванням про українську мову, викликавши гнівну реакцію в суспільстві, і нарвавшись на критику. Користувачі інтернету вирахували “героїню” скандального поста, і зажадали вибачень.

Пише - джерело.

Українофобські висловлювання дівчина розмістила в пості зі своїм фото в Instagram.

“Просто я б**дь на**й заборонила йо**ну українську мову”, – написала вона.

Себе дівчина називає журналісткою.

Після того як автор публікації нарвався на хейт, цей пост студентка видалила, але скріни встигли розійтися мережею.

Обурені користувачі інтернету з’ясували, що авторкою скандального висловлювання є 18-річна Діана з Ірпеня, яка навчається у виші на журналіста. Дівчина також має досвід роботи бариста.

Також вказується, що в школі в Ірпені, де вона вчилася, дівчину характеризують як агресивну, недисципліновану, скаржаться на її хамство по відношенню до вчителів і так далі.

У своєму Instagram в stories Діана опублікувала листування з користувачами мережі, яких вкрай обурили слова дівчини про українську мову. Вона зазначила, що “прокинулася знаменитою”, а у відповідь на вимоги принести вибачення дівчина чомусь називає опонентів націоналістами, біомусором, використовує нецензурні лайки.

Пізніше вона поскаржилася на погрози, які стали надходити навіть її батькам.

“Наскільки людям не**й робити. Вони знайшли номер моєї мами, вони знайшли мій номер, мою адресу, мою пошту, намагаються зламати мої акаунти”, – мало не у сльозах скаржиться студентка на відео.

А потім записала на камеру звернення, в якому, з одного боку, вибачилася за матюки про українську мову, з іншого боку – поскаржилася “на неадекватів” – людей, чий гнів спровокувала скандальним постом.

“Я хочу вибачитися перед усіма людьми, які топлять за українську мову, без жодного фанатизму, націоналізму, і всього іншого. І не збираюся вибачатися перед людьми неадекватними, які пишуть моїй мамі, дзвонять моїй мамі на роботу, дзвонять шефу моєї мами…”,- заявила дівчина на камеру, і перерахувала озвучені погрози.

“Перед цими людьми я не збираюся вибачатися. Це неадекватні люди. Кінець кінцем, у нас в країні свобода слова”, – резюмувала студентка, давши зрозуміти, що під свободою слова вона має на увазі можливість просто так з матюками ображати українську мову і людей, які нею говорять.


Читайте також:


Залишити коментар: