Вживала наркотики у прямому ефірі: нова витівка київської блогерки Марії Семенової, – відео 18+



Скандальна київська блогерка Марія Семенова ttiisshhiinnaa нібито вживала наркотики під час прямого ефіру. 18-річна дівчина запивала порошок алкоголем.

Пише - джерело.

Це сталось, ймовірно, під час чергової гулянки. Наразі невідомо чи постраждала квартира або готельний номер, у якому зібрались молоді люди.

Нібито приймала наркотики
Марія увімкнула трансляцію й сидячи на ліжку вжила щось із банківської картки й запила це з пляшки якогось алкоголю. Що саме випила дівчина – не ясно, але у коментарях люди пишуть, що це наркотики.

Нова витівка київської блогерки Марії Семенової: дивіться відео видання “Сегодня” (18+)

Що відомо про витівки блогерки
Дівчині нещодавно виповнилось 18 років.
У березні 2021 року вона “прославилась” тим, що розмахувала на вулиці пістолетом й випадково вистрелила у повітря. Цього ж дня Марія влаштувала погром в орендованій квартирі.
1 червня 2021 року блогерка повторила свій “подвиг”. Цього разу постраждав номер у готелі. Вона з друзями поламала ліжко, плазму, залила алкоголем підлогу, розфарбувала ванну. Коли на виклик прибула поліція, Марія заявила, що це зробили не вони. Молоді люди були дуже п’яними.
Дівчина пропонувала поліції показати власні груди, аби вони їх відпустили. Втім, усіх бешкетників доправили до відділку.
Всі свої витівки дівчина записує на відео й викладає їх у соцмережах.
Після того, як її сторінку в інстаграмі закрили, дівчина погрожувала, що скоїть самогубство.


Читайте також:


Залишити коментар: