Вижив! Сльози на очах – катастрофа забрала все. У мене три доньки, дружина



Пасажир літака Bek Air, який 27 грудня зазнав аварії у Казахстані й забрав життя 12 осіб, житель Астани Асхат Утепов вперше проспав свій рейс і завдяки цьому врятувався.

За його словами, про трагедію він дізнався, коли перебував у готельному номері: йому подзвонив брат і повідомив про те, що трапилося. Про це чоловік розповів місцевим ЗМІ.

- джерело.

“Я прокинувся і пройшов онлайн-реєстрацію. Подумав, що встигну, і просто відключився. Прокинувся о дев’ятій ранку. Всі дзвонять і вітають із другим днем народженням, а я не можу зрозуміти, в чому справа”, – зізнався він.

Асхат підкреслив, що, найімовірніше, шансів врятуватися у нього не було б, оскільки його місце було заброньовано в передній частині лайнера. За своє дивовижне спасіння чоловік дякує Всевишньому.

“Він просто застеріг мене, хто знає, що було б. Це дуже велике горе для нашої країни насамперед… У мене три доньки, дружина. Дружина плакала. Коли почав читати новини, прийшло усвідомлення, наскільки мені пощастило”, – додав Утепов.

Перебуваючи ще в Алмати, він також зізнався, що не вирішив, коли буде повертатися додому. Однак зазначив, що летіти йому не страшно, оскільки “все в руках Всевишнього”.

27 грудня в Казахстані впав на землю літак авіакомпанії Bek Air, на борту якого перебувало 100 осіб.


Читайте також:


Залишити коментар: