“Випала з балкону після сварки з хлопцем”: за кордоном трагічно загинула 33-річна українка



Українська модель Анжеліка Срабьянц 11 червня випала з балкона п’ятого поверху будинку в житловому комплексі.
Про це повідомляє Країна.

Пише - джерело.

Моторошна подія сталася в Стамбулі. Відзначається, що дівчина випала з вікна, але ще якийсь час була жива. Їй викликали швидку допомогу, в кареті якої вона і померла.

Також наголошується, що дівчина посварилася зі своїм хлопцем Бураком Ерджаном. Сам молодий чоловік говорить про те, що напередодні події за вечерею в ресторані вони вжили алкоголь. По дорозі додому вони почали сваритися і модель навіть вдарила його по обличчю.

Також Бурак додав, що по приходу додому вони все ще продовжували сваритися. Потім він пішов у ванну кімнату, а модель вибігла на балкон і повисла на перилах. За словами хлопця, він схопив її за руку, але вона вислизнула, впала і розбилася.

Однак Ерджана все ж затримали за підозрою в умисному вбивстві. А все тому що на відео видно, що Бурак не намагався врятувати дівчину, а просто знімав все, що відбувається на камеру.

“У їхній квартирі виявили наркотики. Ерджан запевняє, що його дівчина і раніше намагалася накласти на себе руки, намагалася різати вени. Сам він затриманий за підозрою в умисному вбивстві”, – повідомили в правоохоронних органах Стамбула.

Анжеліка Срабьянц з Сум, вона народилася 21 жовтня 1987 року. Закінчила Сумську академію банківської справи. У Туреччині працювала моделлю, багато подорожувала.


Читайте також:


Залишити коментар: