Вилікували перших важкохворих: вакцина від коронавірусу дала шокуючий результат



У США вперше почали тестувати ізраїльський препарат, який має стовідсоткову ефективність у лікуванні хворих на коронавірус.

Про це повідомляє christianitydaily.

- джерело.

Відомо, що сім пацієнтів в Ізраїлі, які перебували в групі високого ризику смерті через дихальну недостатність, включаючи серцеву і ниркову недостатність, вижили після прийому цих ліків.

У компанії, яка займалася розробкою препарату, заявили, що активна речовина ліків може пригнічувати або звертати назад небезпечну надмірну активацію імунної системи, яка викликає смерть у багатьох пацієнтів з коронавірусом.

Компанія використовує плаценту для вирощування розумних клітин і програмує їх на секретування терапевтичних білків в організмі хворих людей.

Генеральний директор і президент компанії Яки Янай заявив, що скоро відбудеться судовий процес, який може дозволити активне використання препарату.

Технологія компанії в основному використовувалася для лікування людей, які страждають від поганого кровотоку до ніг, але вчені змогли швидко перепрофілювати клітини для лікування пацієнтів з коронавірусом.

Нагадаємо, що Зеленський пообіцяв українським вченим мільйон доларів за вакцину від коронавірусу.


Читайте також:


Залишити коментар: