Вибухнув бензовоз: багато загиблих і постраждалих



Водій вирішив підкинути марафонців і посадив їх на цистерну з паливом, але трапилася біда.

- джерело.

Нещодавно трагедія з бензовозом сталася в Нігері, а тепер автомобіль з паливом вибухнув в Росії під Єкатеринбургом, в результаті чого загинули четверо осіб. Про це повідомив голова міського округу Краснотур’їнськ Олександр Устинов.

За даними ГУ МВС Росії по Свердловській області, водій бензовоза знаходився в нетверезому стані. Регіональна прокуратура проводить перевірку за фактом події.

“Всього постраждали 11 осіб під час вибуху бензовозу, який при відмові гальм зійшов з дороги. Четверо на смерть, які були поруч з бензовозом”, – сказав він і додав, що четверо людей перебувають у лікарнях з травмами середнього ступеня тяжкості.

У свою чергу начальник прес-служби ГУ МВС Росії по регіону Валерій Горєлих розповів, що постраждалі отримали різні переломи, проте ні у кого з тих, хто вижив опіків немає, хоч і була пожежа. Він також зазначив, що майже всі загиблі і постраждалі були місцевими туристами.

“Співробітникам поліції залишилося встановити особу одного загиблого. Особи решти загиблих і постраждалих встановлені, всі вони туристи, всі жителі Свердловської області, які проживають неподалік від місця події”, – сказав він.

У свою чергу Mash повідомляє, що бензовоз підвозив марафонців. Водій вирішив підкинути спортсменів, яких зустрів на трасі Карпінськ-Китлим. Посадив 7 осіб на цистерну, але в дорозі не впорався з керуванням. Вантажівка була завантажена 4,5 тонною палива, з них вилилося близько 500 літрів. Попередньо, жертвами виявилися учасники марафону “Конжак-2019”. Це один з етапів Кубка Росії. Також підтверджує, що водій був у нетверезому стані.


Читайте також:


Залишити коментар: