Всі вважали його янголом і лише я знала гірку правду



Нарешті я залишилася одна! Ви не подумайте – я цілком нормальна людина, якій хочеться любові, розуміння і всього такого. І, тим не менше, після розлучення з чоловіком я відчула полегшення. Але до цього стану я йшла довгі майже два роки. Саме стільки часу пройшло з того дня, як я виявила, що у чоловіка є коханка. Правда, своїми очима тоді я цього не бачила, а він заперечував все навідріз, та так завзято, що, здавалося, навіть тортури не змусять його зізнатися і сказати правду.

- джерело.

Ми, добряче посварились, але, не спійманий – не злодій, врешті-решт, помирилися і зажили, майже, як раніше. Тільки я була весь час насторожі, і коли наступного разу запідозрила недобре, нічого не стала говорити, а вирішила простежити, щоб зловити «на місці злочину».

Або детектив з мене ніякий, або чоловік – такий конспіратор, що Штірліц позаздрить, тільки зник він в якомусь закутку, і скільки я не чекала, не з’явився. Більш того, коли я додому повернулася, він невинно сидів на кухні і дивувався, що я, проти ночі, гуляти вирушила.

Жінки, яким чоловікихоч раз зрадили, мене зрозуміють – і без доказів відчуваєш, як у нього думки все наліво йдуть. Але починаю лаяти, він прикидається ангелом , та ще мене ж і звинувачує, що я своїми ревнощами і підозрами життя псую і собі, і йому теж.

Читайте також: Анекдот: Як закарпатський дід гарно переповів про своє життя

І, найголовніше, що всі родичі на мене накинулись, що я сім’ю руйную, до чоловіка чіпляюся, всі друзі заодно його ангелом вважають, а я – гірше нікуди! І, чесно кажучи, мені з ним так противно жити стало. Він весь час бреше, тільки довести не можу! І вигнати його не можу. А по добрій волі він на розлучення не погоджувався. Навіщо йому? Зарплатня у мене в три рази більше, ніж у нього, господиня я гарна, квартира теж моя. Живе – не тужить!

Не знаю, скільки б таке тривало, тільки «заклята» подруга допомогла. Зрозуміло, що все в собі носити не станеш, а з ким, як не з подругою, яку сто років знаю, відверто висловитися і поплакатися ?! У неї у самої життя не вдалося. Вийшла заміж, а чоловік пив. Так вона помучитися пару років і вигнала.

Кому з нас прийшла ця ідея в голову, я навіть і сказати не можу, але вирішили ми, що Світлана спробує спокусити мого чоловіка, а потім я його і зловлю прямо на місці злочину. Тоді він не зможе відкрутитися, і я з чистою совістю зможу вигнати його з дому і жити спокійно.

Правду сказати, не все відразу пішло гладко – чоловік давно звик до неї і просто не помічав її поглядів і докучань. А потім все пішло, як і було заплановано. Заздалегідь попереджена, я відкрила Світланиним ключем двері і застала парочку в самому розпалі . Вони ахнули, а я висловилася від душі і в цей же день вигнала чоловіка з речами назавжди. І ніхто з родичів не пискнув – зрада в повній мірі!

У передчутті свободи, задоволена, що все вийшло вдало, я не помітила, що подруга якось очі ховає. А потім прийшла вона ввечері для серйозної розмови. Суть тої мови в тому, що, якщо мені мій чоловік не потрібен, чи не буду я заперечувати, аби вона його собі взяла. Я просто розгубилася. Ні, нехай бере, звичайно, але як же вона може, адже він і їй зраджувати буде ?! заголом, я заперечувати не стала і навіть привітала її, типу, з новим щастям.

А сама поки що живу і насолоджуюся свободою! І ніхто нерви не мотає, і ніхто терпіння не випробовує. Як згадаю,скільки в ревнощах образі, в скандалах стільки часу промучилася, жах бере. Раніше треба було все зробити. А то ми, жінки, такі вже терплячі і совісні, що все на свою голову приймаємо. А життя – воно одне! Тепер я поживу, погуляю, а там і подивлюся, потрібно заміж виходити або не захочеться більше.


Читайте також:


Залишити коментар: