“Все тіло обгоріло, закатована”: родина тримає у таємниці деталі звірячих знущань, все село шоковане (відео)



На Житомирщині сімейна сварка перетворилася у страшну трагедію. Під час скандалу чоловік приніс до хати каністру з бензином і пригрозив спалити помешкання. Дружина на емоціях облила себе цим бензином. А чоловік кинув у неї запальничкою.

- джерело.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

У результаті будівля згоріла дотла. 35-річна жінка потрапила до лікарні зі страшними опіками 40% тіла – у неї обгоріли руки, шия, тулуб і обличчя. Сьогодні вона не хоче розповідати про те, що сталося – каже, що була пожежа.

Подружжя виховує разом чотирьої дітей – хлопців 10 і 15 років та дівчат 8 і 11 років. Їх із палаючого помешкання виносив сам батько.

Сусіди сім’ї розповідають, що чоловік давно і жорстоко знущався зі своєї дружини, однак та скарги на зловмисника не писала.

Матір жінки Віра Концедайло каже, що дочка останнім часом була у відчаї, бо чоловік її постійно бив. За словами матері, зять так катував доньку, що та просто змушена була собі щось зробити.

Повідомляється, що зараз горк-батько забрав дітей до сестри у райцентр. Тим часом у соцслужбі попросили сім’ю не турбувати, підкреслюючи, що діти, мовляв, під наглядом.


Читайте також:


Залишити коментар: