Все оточене охороною: Заворотнюк екстрено сховали на підземному поверсі клініки – що відбувається



Лікарям пропонують мільйон рублів

- джерело.

Події, пов’язані з Анастасією Заворотнюк , обростають новими подробицями. Про це повідомляє портал Утро.ру .

Як пише портал Утро.ру, актриса знаходиться під пильною охороною. Артистці і її близького оточення постійно докучають репортери. Доходить до того, що працівники ЗМІ пропонують сотрудніукам лікарні за відомості про стан здоров’я Заворотнюк гонорар в розмірі 1 млн. Рублів, як пише портал Утро.ру.

48-річна актриса Анастасія Заворотнюк перенесла другу операцію. Про це повідомив її друг , відомий журналіст Сергій Майоров.

Сергій багато років тісно дружить з Анастасією. Саме він побував у неї в гостях у квітні і показав актрису з чоловіком і піврічної донькою. Тоді « прекрасна няня» опублікувала в Instagram відеонарізку і написала: «Спасибі Сергію Майорову і всій знімальній групі програми” Одного разу … “за чуйність , щирий інтерес і вміння слухати».

Сьогодні Майоров заявив , що поспілкувався з Мариною Потапової , директором актриси. Вона розповіла йому про те , що Заворотнюк провели другу операцію. «Лікарі подивилися на результати гістології. З’явилася надія на те , що все може ще обійтися », – повідомив Сергій в ефірі телеканалу НТВ.

За останніми даними, зірку зі столичної клініки не перекладено, вона все ще перебуває в ній на лікуванні. Як повідомляється, ракова пухлина у Анастасії не піддається хірургічного втручання. Але це не підтверджено ні медичними працівниками, лечащими Заворотнюк, ні її близькими рідними людьми.

Як повідомляється, потрапити в клініку, де знаходиться актриса на лікуванні, неможливо: охоронці біля входу в будівлю перевіряють кожного відвідувача. Крім цього, у палати Анастасії цілодобово чергують кілька охоронців. За заявою однієї з співробітниць лікарні, репортери пропонують медичному персоналу за достовірні відомості про лікування і діагнозі велику суму грошей.

Але навіть за настільки солідну винагороду репортерам отримати ніяких відомостей не вдається, повідомляє «Співбесідникові» перевірене джерело, так як все, що стосується здоров’я Анастасії Заворотнюк в лікарні засекречено.

Керуючись відомостями з джерела, яке побажало залишитися невідомим, в лікарню зірку привезли 13 вересня. Незабаром, після обстеження лікарі виявили, що у неї глиобластома. Через невеликий проміжок часу Анастасію розбив параліч, і вона після цього була підключена до апарату, який штучно вентилює легені.


Читайте також:


Залишити коментар: