Врятували перехожі за хвилину до: українка отримала 19 ножових і пробиті легені, а нападник — свободу



Сталося це в Одеській області

- джерело.

Випадок крайньої жорстокості трапився в місті Южному, що на Одещині. Там молодик намагався вбити свою колишню дівчину. Зловмисник наніс близько двох десятків ножових поранень потерпілій – тільки дивом дівчина вижила.

Як відзначається, про криваву розправу мешканка Одеської області вирішила розповісти у соцмережі Instagram, де й розмістила відповідний пост. Ось, що пише потерпіла:

“14.06.19 на мене було скоєно замах на вбивство моїм колишнім хлопцем. Він завдав мені 19 ножових поранень. Я отримала глибоке поранення в шию, в область спини, рук, обличчя, порізане вухо, пробита легеня. Завдяки допомозі випадкових перехожих я залишилася жива. Винуватець був затриманий та відправлений у СІЗО “.

Вже пізніше, як розповідає дівчина, відбувся суд, щоправда, не на її користь.

“На першому судовому слуханні суддя обрав запобіжний захід – випустити підсудного під домашній арешт цілодобово до наступних судових розглядів.”, – розповідає дівчина .

З її слів, це рішення є неправильним, адже молодик може знову скоїти напад, або і взагалі втекти з міста. Наразі потерпіла розчарована в судовій системі України.


Читайте також:


Залишити коментар: