«Вони завдали смертельного удару по Порошенку»: Коломойський зробив гучну заяву про колишнього президента



«Смертельний удар» по президентству Петра Порошенка завдало розслідування журналіста Дениса Бігус в програмі «Наші гроші» про корупцію в Міноборони.

- джерело.

Про це розповів український олігарх Ігор Коломойський в інтерв’ю «Українській правді«.

На питання журналіста, чому під час президентських перегонів про тоді ще кандидата в президенти Володимира Зеленського на телеканалі «1 + 1» говорили тільки хороше і «жодного кривого слова», Коломойський заявив, що і про інших кандидатів нічого поганого на «плюсах” не говорилося. Втім, він не став заперечувати атаки на Порошенка.

«Порошенко ж влада, тому він і вигрібав (злиться). Так завжди буває. Критикують владу, люди голосують проти влади», – повідомив Коломойський.

За його словами, саме розслідування Бігуса і погубило Порошенка.

«Так я там (у одному інтерв’ю – ред.) Сказав, що смертельний удар Порошенку завдала програма «Наші гроші » про те, що відбувається в оборонці», – нагадав олігарх.

Нагадаємо, що після повернення в Україну бізнесмен Ігор Коломойський вже кілька разів зустрічався з лідером “Батьківщини” Юлією Тимошенко.

Про це 23 травня повідомила програма “Схеми: корупція в деталях” (проект каналу “UA: Перший” та “Радіо Свобода”).

18 травня його кортеж заїжджав в котеджне містечко “Срібна затока” в селищі Козин, де живе Тимошенко.

Біля воріт політика запаркований той же BMW, який виїжджав з офісу Коломойського і авто супроводу самої Тимошенко – це з високою ймовірністю свідчить про те, що на той момент вона була вдома, – сказано в матеріалі.

Другий раз машини, якими користується Коломойський, їздили в Срібну затоку увечері 21 травня і ввечері 22 травня.

Тимошенко відмовилася відповідати на питання, чи зустрічалася вона з Коломойським після його приїзду в Україну.

А ось в день інавгурації президента Володимира Зеленського 21 травня Коломойський зустрічався з міністром МВС Арсеном Аваковим.


Читайте також:


Залишити коментар: