«Вона цілується з іншими»: Потап розповів про розваги Каменських



Український музикант Потап зізнався, із-за чого може ревнувати свою дружину Настю Каменських.
У травні 2019 року Потап і Настя Каменських зіграли пишне весілля, яке багато років чекали шанувальники. А вже через кілька місяців з’явилися чутки про те, що Каменських вагітна. Шанувальники помітили: останнім часом зірка носить виключно мішкуватий одяг. Нещодавно вона вийшла у світ у сукні, яка підкреслила вагітний живіт.

- джерело.

В інтерв’ю програмі Зірковий шлях на телеканалі Україна Потап не коментував розмови про цікавому положенні подружжя, однак зізнався, із-за чого може ревнувати красуню Каменських.

Що розповів Потап:
«Єдине, що мені не подобається – коли вона цілується з акторами дуже багато, якщо знімається в якомусь кіно, або якщо йдуть проби…Але якщо ми один одного любимо, то чого вже один до одного чіплятися, якщо вона артистка. Я чоловік впевнений. Не в собі, в своїй любові. І навіть мені подобається це, мені подобаються її відверті фотографії, фотосесії. Мені подобається, що вона подобається. І як чоловікові теж. Я знаю, що вона дуже красива жінка. Але це моя жінка, я з нею прокидаюся щоранку. Вона навіть вранці красива.

Наші стосунки змінилися в кращу сторону. Від цього я став більше виступати. Від цього балансу я більше приходжу на передачі, я став більш відвертим і більш щасливою людиною. Я зараз щасливий на 100%».


Читайте також:


Залишити коментар: