Вoнa тaкu пoдoлaлa вaжкy нeдyгy: Aнacтaсiя Зaвoрoтнюк пeрeрвaлa трuвaлe мoвчaння і пoкaзaлa вciм шaнyвaльнuкaм.



На сторінці Анастасії Заворотнюк з’явився новий пост

- джерело.

На сторінці Анастасії Заворотнюк , яка зараз веде боротьбу з раком, з’явилася інформація і фотографія артистки з чоловіком. Інформація стосується виступу Петра Чернишова з відомою фігуристкою Тетяною Навкою.

Варто відзначити, що фігуристка Тетяна Навка проявила ініціативу виділити гроші для Заворотнюк на зібрані кошти від шоу “Аленький цветочек”. При цьому просто гроші ніхто не збирає.

Рідні Анастасії Заворотнюк відзначили, що зібрати кошти на лікування актриси – це власна ініціатива фігуристки.

“Хочемо спростувати інформацію, що з’явилася в пресі інформацію про оголошений грошовому зборі на користь Анастасії і особливо підкреслити, що ініціатива Тетяни носить виключно дружній характер і стосується лише проданих квитків на її шоу”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Анастасія Заворотнюк проходить реабілітацію в одній з приватних клінік під Москвою. У актриси є всі шанси щоб повернуться до нормального життя.

Артистка перенесла дві складні операції на головному мозку і медичні тести показали, що у неї залишився великий запас життєвих сил. Близько Заворотнюк розповіли, що вона зараз знаходиться повністю в адекватному стані.

Актриса спілкується з близькими, і вона рішуче налаштована на те, щоб скоріше одужати.


Читайте також:


Залишити коментар: