“Вона громадянка Австралії”: Чоловік Таїсії Повалій розсекретив таємну дорослу дочку



Про сім’ю артистки Таїсії Повалій відомо на перший погляд все. Співачка вже довгий час заміжня за продюсером Ігорем Ліхутою і також у неї є дорослий син – Денис.

- джерело.

Але недавно стало відомо про ще одну дитину у зірковому сімействі.

Виявляється у чоловіка Повалій є доросла дочка від першого шлюбу. Її звуть Катерина і вона довгий час вже живе в Австралії.

“Вона одружена з киянином Артемом Пулеметовим. У них є дочка, моя внучка Скайлі, якій 1 серпня виповниться шість років. Вона громадянка Австралії”, – розповів Ліхута в інтерв’ю виданню “Дні ру.”

“Зять викладає математику в одному із кращих університетів Брісбена, – продовжив продюсер. – Він з відзнакою закінчив один з найбільших вузів Америки, куди надійшов без грошей – просто послав свою роботу в десять американських університетів, і його стали запрошувати всі десять. Вибрав Корнелл, де найсильніша математична школа в світі. Потім він два роки викладав в Чикаго і вибирав з трьох пропозицій, куди їхати далі: його чекали в Каліфорнії, Сінгапурі та Австралії. Зупинився на останній – там відразу давали дозвіл на проживання”.

Розповів Ліхута і про дорослу доньку.

“Закінчила Коледж імені Глієра з червоним дипломом, вчилася в Національній музичній академії України. Пише цікаву симфонічну музику, типу концерту для трьох валторн з оркестром або для кларнета, валторни і віолончелі з оркестром. Бере участь в різних міжнародних конкурсах піаністів”, – похвалився він.


Читайте також:


Залишити коментар: