Внаслідок ворожого авіаудару у Вишгородському районі загинули четверо цивільних, ще 15 поранено, – Київська ОДА



Станом на цей момент підтвердилася інформація про чотирьох убитих та понад 15 поранених внаслідок авіаудару по мирних мешканцях у Мар’янівці у Вишгородському районі, повідомляє Київська обласна державна адміністрація (ОДА).

Пише - джерело.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомила пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

“На жаль, маємо втрати серед мирного населення в Поліссі, Мар’янівці та Гаврилівці. У Мар’янівці, що у Вишгородському районі, ворожі сили цинічно нанесли авіаудар по мирних жителях. Станом на зараз підтвердилася інформація щодо чотирьох вбитих та понад 15 поранених. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих”, – повідомив голова ОДА Олексій Кулеба

Він зазначив, що кількість жертв серед мирного населення області уточнюється. Загалом ситуація у Київській області повністю контрольована.

В ОДА повідомили, що у Київській області залишаються складними напрямки Буча – Гостомель – Ірпінь.

Читайте на “Цензор.НЕТ”: В районі Гостомеля, Ворзеля й Бучі йдуть бої, – Арестович

“Російські окупаційні війська намагаються прорватися останні чотири години. У Бучі вдалося зупинити пересування колони військової техніки, противник залишив техніку і відступив. На в’їзді до Вишгорода сили Національної гвардії України, Національної поліції і Територіальної оборони мужньо відбивають наступ російського окупанта”.

На Бориспільському напрямку – спокійно, жодних бойових дій там не ведеться.


Читайте також:


Залишити коментар: