Вітаю, пані. Якщо ваш чоловік зустрінеться зі мною, то він залишиться зі мною назавжди



У мене немає відносин, я не перебуваю в шлюбі, у мене немає постійного чоловіка років зо два.

- джерело.

Це я вам доповім — досвід. І знаєте, що?

Я не просто злюся, я дуже злюся, коли яка-небудь заміжня панянка починає мені скаржитися на свого чоловіка. Ох, як я злюся.

І злилася я останній раз учора, пізно увечері, під час ось такої розмови. За мотивами цієї розмови мені захотілося написати ось що.

Життя в стилі сингл навчила мене: це пекельно зручно, коли поруч є людина. Живий. Зацікавлений. Рідний. Просто сильніший, ніж я в даний момент. У якого є гроші, коли вони закінчуються у мене. У якого є руки і губи, коли мені хочеться любити. У якого є м’язова сила, невластива жінці.

Але мега важливо, що він — кожен день робить вибір бути зі мною! Алло, заміжні дівчата-жінки, ви мене чуєте?

Це говорю вам я, вільна від відносин людина. Ваш чоловік кожен день робить цей вибір. І всі ваші інфантильні пояснення, чому він так робить, — нісенітниця. Давайте по порядку:

— Він зі мною через дитину.

Еге, подивіться статистику розлучень в сім’ях з дітьми. І зрозумійте, чоловіки йдуть з сімей, незважаючи на наявність дитини. Вони роблять так. Дитина не зупиняє. Точка, все.

— Він зі мною, тому що йому так зручно.

Ага. Це вас хтось обдурив. Давайте подивимося правді в очі: що у вас такого особливо зручного для нього є, чого немає в інших? Ви — спадкоємиця великого капіталу? Ви його надійний перевірений партнер, який робить за нього роботу? Ви Анджеліна Джолі чи що, і всі його друзі йому заздрять ?? Ні? Ааа.

Ви перете його шкарпетки і готуєте йому їжу. Ага. Це так, це пекельно зручно. Це прям зашибісь. Це, звичайно, те, заради чого варто терпіти всі ваші тріщинки, істерики, мовчанки, погрози, образи, ваші комплекси і жирові складки, ранкові та вечірні депресії, вашу маму з її самі знаєте чим. Заради пари чистих шкарпеток і тарілки борщу.

Ви і справді вважаєте, що чоловіки ідіоти? І не в змозі зіставити вкладення і прибуток? Взагалі, фінансисти — все як один мужики. Ви їх недооцінюєте.

Дівчата, просто подивіться на себе в дзеркало, коли ви незадоволені. Прикиньте в розумі — як часто ви буваєте задоволені. І спробуйте переконати себе, що життя з вами — це шматок імбирного пряника, ага.

— Він робить це за інерцією.

Неможливо запустити силу інерції, коли немає усвідомленого вибору. Я перевіряла — ніяка інерція не включається. Людина не з тобою, і все. І ніякої інерції.

— У нього немає варіантів кращих.

Є. Я — варіант кращий. Я не буду проїдати йому лисину, вимагати виконання моїх очікувань, не буду лізти і розповідати, які почуття йому слід відчувати до мене. Я буду до пів cмepті любитись з ним, тому що це кайф.

І коли він мені видасть на день тисячу гривень, я згадаю, як протягом доби жерла піцу з майонезом, бо більше ні на що не було грошей. І скажу: круто, спасибі милий. Я — варіант трохи краще, і я вільна. Але він — з вами. Вас це не дивує ??

— Крім мене він нікому не потрібен.

Потрібен. Мені. Дивіться пункт вище.

— Ще один забійний аргумент: тому що я — принцеса! Зі мною буде радий.

Чудово. Як казав один мій улюблений начальник, а тепер думаємо на 10 сантиметрів вперед. З чого ви це взяли? Спробуйте згадати. Дитинка, що не плутай захоплений батьківський шепіт з об’єктивною реальністю. Цей титул — вираз їх любові до вас, а не ваших достоїнств.

І що, власне, ваш чоловік отримує з цього «титулу», який зиск? Ніякого. Ні спадкових земель, ні армії, ні скарбниці. Він отримує геморой з обслуговуванням ваших галюцинацій.

Примхи, надуті губи, надумані проблеми і невідповідні витрати. Якщо він в свою чергу подумає на 10 сантиметрів вперед — приїхали, шукайте наступного. Якщо не подумає — вам пощастило, принцеса. Якщо цей формат життя можна назвати везінням.

— А! Ледь не забула. Я — офігенна господиня. Без мене він нічого не може.

Може. Я бачила це на власні очі. Коли моя мама випала в астрал і перестала могти бути офігенно господинею, на арену вийшов мій «Роздовбай» тато.

І виявилося, що він січе галявину: де що купити дешевше, як відкласти з своєї невеликої зарплати заничку на чорний день. Дати недбайливої ​​доньці грошей на дороге лікування. Купити не просто змішувач, а зручний і красивий.

Мабуть, чоловік може, ви йому не потрібні для цього, повірте. Як тільки ви підете з його життя або не зможете його обслужити, він сам все це зробить, без проблем.

Мій тато прожив з мамою все життя, з усіма її заскоками. І пoмep від iнcyльтy в 56 років. Напевно, це було йому дуже зручно. До речі, ховали на ті самі, заховані їм гроші. Його дівчинка так і не змогли самі заробити на гідний останню путь для свого чоловіка.

Коли у вас з’являється претензія до вашого чоловіка — просто прочитайте цей пост.

І зрозумійте, нарешті, що щоденний вибір вашого чоловіка бути з вами — присутній. Він є, чоловік робить його кожен день. І це гідно як мінімум подяки. І поваги. Займіться собою, і подивіться чесно — що ви зробили для цих відносин? Щоб вони були теплими, добрими, людськими.

Вам не подобається ваш чоловік? Амінь, краще пізно, ніж ніколи. Підійдіть до дзеркала і дивлячись собі в очі дайте відповідь — хто скував вас наручниками і змусив вийти за нього. Немає лиходія? Значить — помилилися ви.

Як грубо говорила моя бабуся: не хочеш з *** ь — не муч пoпy. Відійдіть і не заважайте цій людині з усіма його недоліками щоб її любили і щасливим з кимось іншим.

Хочете бути разом? Сядьте і напишіть на листочку ваші дії по відношенню до нього за останній тиждень. Виключаючи його без відповіді дзвінки в вашому мобільному, інтенсивно красиві наряди, щоб поревнував, незалежний вид щоб знав, що він не дуже-то важливий. І розкажіть собі, що саме ці ваші дії приведуть вас до любові і розуміння.

До побачення, панянки. Вибачте, що була груба. Але так ось у мене вийшло на сьогодні.


Читайте також:


Залишити коментар: