Віталій Кличко залишив відбиток кулака для музею боксу в США



Українець увійде до Міжнародної зали боксерської слави. Чинний мер столиці України визначний передовсім своїми спортивними досягненнями.

- джерело.

Вічний чемпіон WBC у суперважкій вазі українець Віталій Кличко приїхав у місто Канастота в США, де візьме участь в урочистій церемонії входження до Міжнародної зали боксерської слави.

Перед церемонією Віталій Кличко взяв участь в інших заходах. Кличко вже зробив відбиток кулака, який традиційно залишають нові члени Зали, і відвідав музей слави світового боксу.

Там Віталій Кличко був вражений легендарним рингом, який багато років стояв на арені Madison Square Garden у Нью-Йорку і на якому боксували Мухаммед Алі і багато інших легенд світового боксу. Серед цих імен Кличко знайшов своє ім’я, а також ім’я брата.

“Мені дуже приємно, що ми з Володимиром боксували на одному ринзі з тими, на кого рівнялися, легендами, яких знають мільйони людей у ​​всьому світі. Я навіть не очікував побачити цей ринг тут”, – зазначив Віталій Кличко.

Він також додав, що вдячний усім, хто оцінив його внесок у світовий бокс, хто поважає Україну за її досягнення.

Заходи проходитимуть чотири дні – із 7 до 10 червня. В рамках церемонії проведуть турнір з гольфу, автограф-сесії зірок боксу, VIP-вечірку і парад чемпіонів.

Офіційна церемонія введення в Залу слави нових членів відбудеться 10 червня в казино Turning Stone Resort.


Читайте також:


Залишити коментар: