“Він не толеруватиме корупції та мародерства”, – Гриценко про зустріч із Зеленським



Гриценко заявив, що, ймовірно, голосуватиме за Зеленського, коли той представить свою команду.

- джерело.

Анатолій Гриценко заявив, що мав зустріч з Володимиром Зеленським.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, цю зустріч він провів не для того, аби увійти в команду Зеленського, а щоб “відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави”.

“Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів”, – написав Гриценко.

Він додав, що Зеленський не буде толерувати корупцію і мародерство та не здаватиме Україну Путіну. Однак з “президентською” п’ятіркою кадрових призначень – главами СБУ, ГПУ, Нацбанку, Міноборони та МЗС ще не визначився.

“Чи є в нього якісь зобов’язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних. Чи має він домовленості з кимось із нинішніх високопосадовців щодо збереження їх на посадах чи щодо місця в його команді. Ні, не має. Все, що гуляє мережею – запевнив, що все це фейки. Чи визначився він зі своєю “п’ятіркою” кадрових призначень – СБУ, ГПУ, НБУ, МО і МЗС? Ні, ще визначається.”, – зазначив він.

Також політик додав, що кандидат у президенти Володимир Зеленський серйозно готується до дебатів.

“Чи адекватно він оцінює свого суперника, його сильні сторони і його підступність задля збереження президентського крісла? Адекватно, шапкозакидального настрою немає”, – додав Гриценко.

Крім того, нардеп заявив, що, ймовірно, голосуватиме за Зеленського, коли той представить свою команду, а кандидати на ключові пости будуть для нього переконливими.

“Оскільки і Ви мене про те питаєте: чи проголосую я особисто за Володимира Зеленського в другому турі? Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими – тоді напевно проголосую, щоб дати і йому, і країні шанс”, – завершив він.


Читайте також:


Залишити коментар: