«Відвезла швидка: 52-річний Дмитро Нагієв екстрено госпіталізований



Актор повідомив про серйозні проблеми зі здоров’ям.
В російському шоу-бізнесі на артистів одна за одною сиплються негаразди. Лише нещодавно в лікарню потрапила актриса серіалу “Моя прекрасна няня”, а тепер на лікарняному ліжку опинився і Дмитро Нагієв. 52-річного актора госпіталізували з травмою ноги. Про це він особисто повідомив на своїй сторінці в Instagram. Публікація миттєво набрала тисячі стурбованих коментарів та лайків у підтримку знаменитості.

- джерело.

Інцидент стався з Дмитрієв Нагієв під час активного проведення часу між зйомками. Шоумен збирався підкорити чергову гірську вершину. В результаті екстремальну розвагу закінчилося викликом рятувальною службою.

“Як прикол – це прикольно. Як подвиг – сумнівно. Позаду три тисячі метрів, попереду – швидка і дивний лікар з сильними фіксаторами”, – прокоментував те, що трапилося Нагієв.

Шанувальники захоплення Нагієва не розділили. Багато були шоковані діями їх кумира і засудили його. Інші ж побажали акторові якнайшвидшого одужання і повернення в стрій”.

“Навіщо так ризикувати?”, “Для чого це потрібно, не розумію”, “Ви божевільний”, “Живий лишився – і слава Богу”, “Ризикований пацан”, “Дмитро, бережіть своє народне надбання. А то раз і всмятку”, – пишуть в Мережі.


Читайте також:


Залишити коментар: