Відповім один раз: Олена Мозгова розповіла про конфлікт з батьком через Девіда Аксельрода



Тіна Кароль на “Голос країни-9” після виконання Девідом Аксельродом попурі з кращих пісень групи “Quееn” відкрила деякі подробиці його сімейних відносин, повідомляє “Лайм”.

- джерело.

Кароль відзначила, що знає про те, що батько дружини Девіда Олени, легендарний український композитор Микола Мозговий, не прийняв його в свій час. Продюсер Олена Мозгова на сторінці в Facebook прокоментувала конфлікт з батьком через Девіда.

“Тіна вчора розказала, що мій Тато не прийняв Девіда у родину і був проти наших відносин. Питання і заголовки на цю тему незабарились)). Відповім тут і один раз. Так, Тато, як і купа моїх друзів у той час, не були в захваті від нього і не вірили у щирість його почуттів. Саме це стало причиною того, що я просто не витримала тиску зі всіх боків і пішла.. всі вважають сильною саме мене, але сильний та надійний у наших стосунках саме Девід. Це він, коли Тато помep підтримав мене, це він виводив мене із стpaшної дeпpeсії, це його надійне плече і почуття допомогли мені розпочати все спочатку і повірити в життя та кoхання. Це його надійність та мужність дали мені можливість стати Жінкою, а не бути весь час залізною леді… Бог нас нагородив і подарував нам найбільше щастя у нашому житті – нашу Соломію! Ми пройшли сім кіл пекла, ми падали і знову підіймались! І я підтримала його, коли він захотів обнулитись, забравши саме цінне у своє теперішнє та майбутнє життя, залишивши весь негатив, бiль, та розчарування у минулому! Він почав все спочатку і почав потужно, повірте, він не зупиниться! Нам зараз складно, але ми віримо у найкраще і рухаємось вперед! Дякую всім, хто поруч, всім, хто розуміє, допомагає і підтримує!

p.s я впевнена, що Тато зараз радіє, спостерігаючи за нами. більше всього у житті він хотів, щоб я була щаслива… і я таки щаслива”, – написала Олена.

Аксельрод пояснив ситуацію. “Так, нам було непросто. Я не хочу заглиблюватися в подробиці, тому що не вважаю це за потрібне. Я поважаю пам’ять Миколи Петровича і почуття своєї кoханої. Сім’я для мене – найголовніша рушійна сила, заради якої я здатний перевернути світ навколо. Я не розмірковую про кожен свій вчинок з того ракурсу, пишався б мною Микола Петрович чи ні. Я роблю все для того, щоб мої дорогі дівчатка були щасливими і усміхненими. Думаю, в цьому наші з ним цінності збіглися б ” , – поділився співак.


Читайте також:


Залишити коментар: