Відомий астролог дав детальний прогноз по Зеленському: Україна затамувала подих



У гороскопі Зеленського є з’єднання Місяця з Сатурном

- джерело.

Відомий український астролог Влад Росс розповів, чого чекати від новоспеченого президента Володимира Зеленського, який за результатами другого туру набирає понад 73% голосів, передає Главред.

“У гороскопі Зеленського є з’єднання Місяця з Сатурном. Зовні він може здаватися диваком, але насправді він – досить жорстка людина, яка вміє концентрувати владу в своїх руках і ефективно керувати. І прикладом тому служить величезна і успішна структура “Квартал 95”.

Росс підкреслив, що багато хто недооцінює Зеленського, вважаючи, що він маленький, немічний, непомітний і т. д.

“Однак він володіє умінням керувати і, що незабаром виявиться, управляти державою. Місяць у з’єднанні з Сатурном вказує на те, що людина здатна перебувати при владі, утримувати всю владу в своїх руках. Так, якщо вчора Коломойський думав, що Зеленський підвладний йому, то завтра він буде розчарований, тому що Зеленський вкаже Коломойському його місце”.

Показники в гороскопі новоспеченого президента України говорять про одне: всі IT-технології, комп’ютерні технології, нанотехнології і всі технології, пов’язані з майбутнім, при Зеленському будуть процвітати в нашій країні, заявив астролог. Багато айтішників, які за останні роки виїхали за кордон, незабаром почнуть повертатися в Україну.

“Україну з президентом Зеленським чекає переродження з тельцівсько-олігархічної країни на водолейсько-демократичну державу. Володимир Зеленський – Водолій за гороскопом, а Водолій традиційно є знаком, пов’язаним з майбутнім, з новими можливостями, з творенням, побудовою нового. І більшою мірою все це буде стосуватися середнього класу”.

Росс зазначив, що Водолій – це реформатор, бо від Зеленського ми можемо чекати реформ, причому деякі з них багатьох здивують.

“Водолії не можуть працювати на “старому матеріалі”, їм потрібні реформи, новації і зміни. Досить сказати одне: при Зеленському “маски-шоу” точно закінчаться, і це чудово для нашої країни. Також закінчаться “наїзди”, суттєво зменшиться бюрократія. Крім того, Зеленський підтримуватиме діалог з народом з особливо важливих питань для держави. У цьому Україна стане схожа на Швейцарію, де спочатку влада цікавиться думкою народу, а потім приймає рішення.

За словами астролога, Зеленський розпочне свій шлях на шляху президента, коли ще на всіх ключових посадах в країні знаходитимуться представники старої команди, люди Порошенка.

“Можна навіть не сумніватися, що йому будуть намагатися заважати, вставляти палиці в колеса. Вже зовсім скоро можуть навіть зробити імпічмент. Однак чи зуміє він протриматися при владі всі п’ять років президентського терміну, зараз сказати складно, тому що важливою буде дата і час інавгурації (виходячи з цього можна буде прорахувати всі можливі ризики для президента Зеленського). Дата інавгурації – це дуже важливий момент. Так, наприклад, для інавгурації Порошенка була обрана несприятлива дата – відштовхуючись від неї, я склав прогноз і ще тоді сказав, що другий президентський термін йому не світить. До того ж, під час церемонії інавгурації перед Порошенко впав воїн – це був поганий знак, який говорив про те, що війна триватиме протягом усього його терміну”.Він зазначив, що всі спроби Зеленського змінити існуючий порядок в країні можуть бути небезпечні для нього самого.

“Для життя Володимира Зеленського існує загроза – його хочуть убити. За інсайдерською інформацією, його намагалися вбити минулого і позаминулого тижня, його хотіли підірвати навіть на стадіоні. І ця загроза зберігатиметься для нього й надалі. Тому Зеленському вкрай важливо подбати про належну охорону”.


Читайте також:


Залишити коментар: