Відкриють кордони та запустять авіарейси: астрологиня назвала рік закінчення війни в Україні



Нумерологічний прогноз

- джерело.

Терміни завершення війни в Україні поки що неясні, але у 2024 році настане певне перемир’я. Про це йдеться в коментарі астролога Яни Тимощук, передає «УНІАН».

– У 2024 році відбудеться низка подій. По-перше, це пауза у військових діях. Буде певне перемир’я. Тобто масованих ракетних атак не передбачається.

 

По-друге, будуть хакерські атаки. Війна перейде в цифру – може лягти банківська система, мобільні оператори, комп’ютерні віруси.

 

Важливо не піти в якесь рабство, тому що будуть серйозні обмеження. Наприклад, люди не зможуть зняти певну суму грошей, а зможуть зняти те, що їм дозволять, – розповіла астролог.

По-третє, за її словами, є загроза владі. Можуть відбуватися вбивства, знищення влади.

– По нумерології ще можу сказати, що у нас йде 4 аркан, а це «Імператор». Все, що стосуватиметься контролю, влади, дисципліни, стабільності, безпеки…

 

Якщо говорити про архетип країни, то людині буде хотітися це все отримати. Тому можуть бути зміни всередині країни. Коли Україна зайде в нумерологічний код 6, а це буде в 2026 році (аркан «Закохані»), вона отримає насолоду, партнерство, любов…

 

Багато людей зможуть зустрітися і побачити одне одного. Вже можуть бути відкриті кордони або вільними стануть перельоти”, – зазначила Тимощук.

 

Сообщение Відкриють кордони та запустять авіарейси: астрологиня назвала рік закінчення війни в Україні появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: