Відкрито принизив українців! Макрон виступив із розгромною заявою. Скандал набирає обертів!



Президент Франції Еммануель Макрон зробив скандальну заяву стосується міграційної політики.

- джерело.

За його словами, він віддасть перевагу легальних мігрантів з Гвінеї і Кот-д’Івуару, а не «нелегальні українські або болгарські банди».

“Я вважаю за краще легальних іммігрантів з Гвінеї або Кот-д’Івуар (…) замість нелегальних українських або болгарських банд”, – заявив президент Франції.

Деякі критики заявили, що подібною заявою Макрон підіграє французьким правим і має намір відібрати голоси у правопопулісткі Марін Ле Пен на майбутніх в 2022 році виборах президента. Нещодавно Ле Пен вже оголосила про намір брати участь у цій гонці.

Українці вже відреагували на таке заяви президента Франції і більшості воно не припало до душі.

“Пора цих жабників теж послати куди по далі”, “Франція завжди була ненадійний партнер …. скрізь і нашим і вашим …. але він президент і повинен бути порядні і цивілізованою людиною …. нажаль нутро гниле”, ” нехай Макрон у себе наводить порядки і не показує що він слабак. Те рутлер пройде і до вас наводити порядки. А Україна Франції не чого поганого не бажає. Не треба бути редискою. Вас це не обходить. “, – писали в мережі.

А ось прес-секретарь МЗС Катерини Зеленко після зустрічі з послом Франції в Україні заявила, що претензій до громадян України від Емануеля Макрона немає, а саме висловлювання президента було вирвано з контексту.


Читайте також:


Залишити коментар: