Відео ліквідації терориста: Завдяки мобільній камері снайпери можуть стежити за окупантами через планшет (ВІДЕО)



Завдяки мобільній камері у снайперів тепер немає необхідності нерухомо лежати по декілька годин, постійно спостерігаючи в оптику, коли ж ворог вийде на точку.

- джерело.

“Пісяючий терорист. Або коротка розповідь про те, як працюють наші ССО. Нещодавно допомогли одному підрозділу вирішити технічну потребу, яка наполовину економить фізичні запаси сил наших снайперів. Тепер немає необхідності нерухомо лежати по декілька годин, постійно спостерігаючи в оптику, коли ж ворог вийде на точку. Можна відійти, випити чай чи навіть перекусити, не зводячи, при цьому, очей із ворожої позиції. Тепер за окупантами можна стежити через планшет або смартфон. А все завдяки ось такій мобільній камері”, – написав він.

“Що вже говорити про її застосування розвідгрупами. Не видаючи свого розташування, підняв невелику камеру на висоту до 10 метрів, обдивився, а далі все, як у пісні – тихо прийшов, тихо пішов. Ми не чекаємо чудес і, незважаючи ні на що, продовжуємо допомагати військовим на передовій. Не чекайте поганих новин про чиюсь загибель – приєднуйтесь до допомоги армії і зберігайте життя захисників України”, – резюмував Римарук.


Читайте також:


Залишити коментар: