Відео групи “Ленінград” агітує проти Москви



Російська група «Ленінград» випустила новий кліп на пісню під назвою «Не хочу бути москвичем».

- джерело.

Ролик з’явився на офіційному YouTube-каналі виконавців. У кадрі Сергій Шнуров, солістки і музиканти на річковій прогулянці у Санкт-Петербурзі. Шнуров співає, що у Петербурзі культура, а в Москві – комфорт, Інтернет і вело доріжки, які ведуть до парку.

У пісні співається про достоїнства Петербурга перед Москвою. Проте, слухачі вважають, що композиція – прихована реклама виборів, які пройдуть у Москві 9 вересня, так як в пісні співається саме про ті зміни, які відбулися під час перебування на посаді мера Сергія Собяніна.

Не обійшлося в пісні і без традиційних для робіт Ленінграду лайливих слів.

Щодо відео, то багатьом глядачам здалося, що автор не надто задумувалися над ідеєю. Кліп вийшов надміру простим та малоцікавим.

Навряд чи ця пісня стане культовою для гурту. Проте, вона сподобалася фанатам, адже лише за одну добу кліп зібрав на YouTube 1,5 млн переглядів.

До слова, 16 серпня стало відомо, що лідер гурту 45-річний Шнуров офіційно став холостяком. Загалом, музикант був тричі одружений. Перша дружина – Марія Ісмагилова. У 1993 році пари народилася дочка Серафима (нині вчиться на філософському факультеті Санкт-Петербурзького державного університету) Друга дружина – Світлана Костіцина, колишній директор групи «Пеп-Сі». У подружжя в 2000 році з’явився син Аполлон (названий на честь поета Аполлона Григор’єва).

Третьою обраницею стала Олена (Матильда) Мозгова. 25 травня 2018 року подружжя заявило про намір розлучитися.

Протягом декількох років Шнуров полягав у відносинах з актрисою Оксаною Акиньшиной, якій на момент початку відносин було 15 років.


Читайте також:


Залишити коментар: