Весна збожеволіла – заморозки і не тільки, влупить до -5: синоптики попередили про погоду



Дощ та мокрий сніг!

- джерело.

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 19 квітня. В Україні заморозки. Вночі у західних областях на поверхні ґрунту заморозки 0 – -5 градусів, а на Закарпатті 0 – -3.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Крім того, значна сніголавинна небезпека, у зв’язку з опадами у вигляді мокрого снігу, очікується на високогір’ї Івано-Франківської та Закарпатської областей. Можливе сходження лавин. Синоптики радять утриматись від походів на високогір’я!

Сьогодні, 19 квітня, в Україні, хмарно. В Україні, крім південно-східної частини та крайнього заходу, невеликий, вночі у більшості північних областей вже пройшов помірний дощ.

Вітер переважно західного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Вдень у північно – східній частині країни місцями його пориви сягнуть 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні +2 – +7 градусів тепла. І заморозки: у західних областях на поверхні ґрунту 0 – -5 градусів, а на Закарпатті 0- – 3. Вдень повітря прогріється до +8 – +13 градусів тепла. І на сході та південному сході країни вночі +7 -+12, а вдень +14 – +19.

В Карпатах невеликий сніг, температура вночі -3 – -8 градусів морозу, а вдень близько 0.

У Києві сьогодні, 19 квітня, хмарно. Вночі пройшов помірний, а вдень варто очікувати невеликий дощ. Вітер західного напрямку та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Температура по області в нічний час доби +2 – +7 градусів, а вдень +8 – +13. У Києві показники трохи інші: нічні +4 – +6, а денні близько +10.

Сообщение Весна збожеволіла – заморозки і не тільки, влупить до -5: синоптики попередили про погоду появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: