Венеція: штрафи до 500 євро і видворення з міської території для тих, хто смітить і поводиться неналежно



Міська адміністрація схвалила новий пакет заходів, спрямований проти тих, хто не дотримується чистоту. Бари і ресторани будуть зобов’язані стежити за дотриманням клієнтами нових правил.

- джерело.

Всі жителі Венеції і туристи, які відвідують місто, які смітять в громадських місцях, будуть покарані штрафом у розмірі від 25 до 500 євро, а ті, хто не дотримуються норми поведінки на території Венеції, можуть бути покарані ще більш серйозним штрафом, а також ризикують бути виселеним поліцією із забороною повернення на міську територію.

Це нові заходи, спрямовані на боротьбу з нецивілізованим поведінкою місцевих жителів і туристів, які були затверджені в міській раді переважною більшістю голосів.

Власників місцевих барів і ресторанів зобов’язали контролювати своїх клієнтів підтримувати чистоту на прилеглих до закладів, територіях.

Для них також існує обов’язок диференційованого збору відходів. Всі пластикові тарілки і стакани повинні бути марковані, щоб можна було дізнатися, клієнти якого закладу залишили сміття.


Читайте також:


Залишити коментар: