Вдома чекала вагітна дружина: матір 12-річної дівчинки спіймала педофіла на гарячому (фото)



У Кривому Розі Дніпропетровської області 28-річний місцевий житель пропонував інтимні стосунки 12-річним дівчаткам. Чоловік познайомився з подругами на вулиці, коли ті гуляли біля будинку культури. У однієї з них він попросив телефон, щоб перевірити наявність зв’язку.

- джерело.

Про це розповідають у сюжеті “Надзвичайних новин”.

Дітям таке прохання здалося підозрілим, тому вони не стали віддавати йому мобільний пристрій, а запропонували виконати всі дії самостійно. Незнайомець продиктував їм свій номер телефону, на який дівчата відправили повідомлення для перевірки.

“Він підходить до нас і каже: “Дівчата, можете записати мій номер телефону? Друг каже, що він відправляє мені повідомлення, але вони мені не приходять”. Спочатку ми подумали, що він хоче вкрасти телефон. Подружка каже: “Я буду в своїх руках писати номер телефону, говоріть. Він продиктував свій номер телефону і ми написали йому “Привіт”. Він подякував і пішов у напрямку будинку культури”, – розповіла потерпіла.

Відразу після цього чоловік зник, проте трохи пізніше продовжив спілкування з підлітками в телефонному режимі. Збоченець запропонував дівчаткам інтимну зустріч у лісосмузі. Налякані школярки відразу ж розповіли про все батькам.

Мама однієї з дівчаток влаштувала для педофіла пастку. Вона продовжила спілкування з ним від імені доньки і з’явилася на зустріч замість неї.

Чоловіка, який вже очікував дівчаток в призначеному місці, спіймав брат однієї з них разом з друзями. Той перебував у нетверезому стані. Незважаючи на те, що збоченець намагався відкупитися грошима, його все одно здали поліції.

“Він почав на нас стрибати, битися з нами, але ми дали йому відсіч, поклали на підлогу і тримали. Підбіг третій друг, мама. Ми викликали поліцію”, – розповів брат потерпілої.

На період розслідування затриманого відпустили додому. За словами сусідів, уже наступного дня він переїхав до батьків, а свою квартиру виставив на продаж. Також відомо, що у підозрюваного є вагітна дружина.

У поліції по даному інциденту відкрили кримінальне провадження за статтею 156 КК України – розбещення неповнолітніх. Всі деталі події з’ясовуються.


Читайте також:


Залишити коментар: