Вчені запропонували простий дешевий метод викорінення коронавірусу за 4 тижні (відео)



Ми можемо побачити віруси лише за допомогою вдосконалених мікроскопів, настільки вони малі.

Передає - джерело.

Але щоб насправді зрозуміти незначні розміри нового коронавірусу (SARS-CoV-2), математик Крістіан Йейтс, старший викладач математичної біології з Університету Бата у Великобританії, провів підрахунки.

Про це пише Sky News.

Виявилося, що всі активні частинки коронавірусу в світі (включаючи 3 мільйони зараз заражених людей) займуть обсяг близько 160 мілілітрів, що означає, що вони легко поміщаються всередину банки содової (335 мілілітрів). Його алгоритм показано у відео.

“Вражає думка, що всі неприємності, зриви, труднощі та людські втрати, які виникли за останній рік, можуть скласти лише кілька ковтків найгіршого напою в історії”, – написав Йейтс.

Важливо те, що коронавірус – паразит без ніг, крил або здатності розмножуватися самостійно, його можна контролювати, якщо люди (його основні носії) перестануть ефективно поширювати крихітний мікроб.

“Якби ми могли змусити всіх людей у ​​світі носити маски протягом чотирьох тижнів, вірус би зник”, – заявив доктор Томас Руссо, керівник інфекційних хвороб Школи медицини та біомедичних наук Джейкобса Університету Баффало.


Читайте також:


Залишити коментар: