Вчені розповіли, у кого менше шансів вступити в шлюб



У кого більше шансів вступити в шлюб
Фахівці розповіли, у кого менше шансів вступити в щасливий шлюб і отримати дітей.

- джерело.

Психологи з Британії заявляють, що люди, які народилися раніше терміну або з недостатньою вагою, мають куди більше труднощів в романтичних і сексуальних відносинах, а також рідше стають батьками. Про це написав портал Sputnik .

Було проведено дослідження, результати якого показали, що ймовірність вступу в романтичні відносини у народилися недоношеними на 28 відсотків нижче, ніж у тих, хто народився в строк. Імовірність стати батьками у цих людей нижче на 22 відсотки, а шанси знайти партнера – менше в 2,3 рази.

На думку фахівців, це пояснюється тим, що діти, народжені раніше терміну, часто бувають замкнутими і соромливими, гірше формують соціальні зв’язки, а в підлітковому віці менше ризикують. Втім, якість шлюбу у таких людей не відрізняється від тих, хто народився в строк. Таким чином, фахівці вважають, що проблема в соціальній інтеграції людей, а не в їх фізичному стані.

Раніше повідомлялося, що Швейцарські вчені встановили, що людська імунна система безпосередньо залежить від кількості статевих актів у певний проміжок часу. Секс провокує зростання спеціальних клітин – фагоцитів, які «бачать» інші сусідні клітини, уражені вірусами, і вчасно знищують їх, не дозволяючи завдати шкоди організму.

Підсумком досліджень стали такі висновки. Якщо займатися сексом раз на тиждень, то буде порядок з окситоцином і налагодиться сон.

Якщо два рази, то виросте рівень імуноглобуліну, ти практично перестанеш хворіти. Триразовий секс забезпечить хорошу роботу серця і зміцнить судини.

Секс чотири рази на тиждень поліпшить стан шкіри, волосся і нігтів, п’ять – і ти будеш в піднесеному настрої, а секс шість разів на тиждень змусить мозок працювати краще, ти станеш розумнішим.


Читайте також:


Залишити коментар: