Вантажівка з 39 трупами: з’явилися подробиці



У мережі з’явилося фото водія вантажівки. Поліція вважає, що причіп вантажу прибув до Британії з Бельгії, а сам тягач – з Північної Ірландії.
Причіп, в якому правоохоронці виявили 39 трупів, прибув до Великобританії з бельгійського порту Зебрюгге. Про це з посиланням на поліцію графства Ессекс повідомляє агентство Reuters в середу, 23 жовтня.

- джерело.

При цьому сам тягач при цьому прибув з Північної Ірландії. Газета Daily Mirror також опублікувала фото 25-річного водія, якого поліція зараз підозрює у вбивстві. Як повідомляє видання, чоловіка звати Мо Робінсон, він родом з Північної Ірландії.

МЗС Болгарії повідомив, що вантажівка марки Scania був зареєстрований у Варні на ім’я фірми, що належала ірландської громадянці. Прем’єр-міністр країни Бойко Борисов в свою чергу заявив, що транспортний засіб покинуло територію Болгарії в 2017 році і більше туди не повертався.

Прем’єр Ірландії Лео Варадкар пообіцяв, що країна посприяє в розслідуванні інциденту.

Нагадаємо, що раніше сьогодні в Великобританії знайшли вантажівку з 39 трупами . Серед загиблих 38 дорослих і один тінейджер. Передбачається, що вантажівка з Болгарії в’їхав до Великобританії в суботу. Водій затриманий.


Читайте також:


Залишити коментар: