ВАКАРЧУК ПООБІЦЯВ ПЕРЕГЛЯНУТИ ПРОПОЗИЦІЇ «ГОЛОСУ», – ПРОФСПІЛКА



У Київський міський профспілці працівників освіти і науки, яка провела акцію протесту освітян під стінами парламенту, повідомили, що лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук публічно пообіцяв переглянути пропозиції до законопроекту «Про повну загальну середню освіту».

- джерело.

За інформацією столичної профспілки, під час проведення мітингу до освітян вийшли народні депутати-представники всіх фракцій (окрім фракції «Опозиційна платформа — «За життя»).

«Важливо, що Святослав Вакарчук публічно пообіцяв переглянути пропозиції «Голосу» до з/п «Про повну загальну середню освіту». Голова профільного комітету Сергій Бабак завірив, що комітет докладе всіх зусиль щодо передбачення підвищення оплати праці педагогічним, науково-педагогічним і непедагогічним працівникам в державному бюджеті – 2020», – наголошують у столичній профспілці освітян.

Також народні депутати Вадим Івченко і Ірина Геращенко і голова постійної комісії з питань освіти Київради Ганна Старостенко висловились за підтримку вимог протестуючих.

«Багатотисячна громада освітян і студентів одностайно схвалила резолюцію і проголосувала за подальші активні дії, якщо депутати і чиновники проігнорують справедливі вимоги людей освітянської праці», – повідомили у профспілці.

Окрім цього, голова Київської міської профспілки працівників освіти і науки Олександр Яцунь висловив подяку учасникам акції.

«Особисто-захоплююсь профспілковою принциповою позицією освітян Києва, колег з ФПУ, Міськпрофради, обласних і міських організацій освітянської профспілки та інших представників громадянського суспільства. Попереду довга «дорога в дюнах» і ми впевнені в своїх силах, в солідарних діях, а значить-подолаємо несправедливість», – зазначив голова столичної профспілки освітян.


Читайте також:


Залишити коментар: