В Україну повертається сильна спека: синоптик назвала точну дату



Синоптик розповіла про погоду в Україні в найближчі кілька днів

- джерело.

Погода в Україні у четвер, 18 липня, принесе локальні дощі з грозами на деякі території країни, а також підвищення температурних показників. Про це пише Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці. Синоптик також назвала дату повернення в Україну спеки.

До слова, раніше синоптик вже розповідала, коли в Україну повернеться тепле літо і знову прийде час скаржитися на спеку.

Завтра опади у вигляді локальних гроз з дощами, а також з поривчастим вітром від 11 до 13 метрів за секунду очікуються переважно в північних областях, а місцями – на Заході. На решті територій буде сухо і сонячно.

Також Діденко пише про підвищення температури повітря, на більшій частині країни буде від +21 до +25 градусів, а на Сході, Півдні та в Дніпропетровській області очікується вже +25… +29 за Цельсієм.

Синоптик прогнозує, що 19, 20 і 21 липня в Україну повернеться спека. Повсюдно буде від +25 до +29, а на Півдні, Сході та місцями в центральних областях від +28 до +33 градусів.

У Києві, у четвер, все ще буде не надто тепло – від +21 до +23 градусів. Також завтра можливі локальні дощі, грози і сильний вітер.

Вже в п’ятницю температура повітря підвищиться до +23… +25. А під час виборів у столиці буде майже спека – від +26 до +28 градусів.


Читайте також:


Залишити коментар: