В Україну йде похолодання з потужними дощами і шквалами: де зіпсується погода



Погода в Україні погіршиться в неділю, 13 червня, через прихід атмосферного фронту, який притягне з собою рясні дощі, фронтальні зливи та грози. Така негода в деяких регіонах також буде супроводжуватися похолоданням.

Пише - джерело.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у своєму Facebook.

Значні опади очікуються в західних областях, а почне заливати вже цієї ночі.

“Протягом дня 13 червня атмосферний фронт перетинатиме Україну, тягнучи за собою грозові дощі та похолодання. При грозах можливі шквали та град”, – попередила експерт.

При цьому на Сході України в неділю переважатиме суха погода (за винятком Харківської області, де теж прогнозуються опади).

Температура повітря 13 червня знизиться в західних і північних регіонах, а також у Вінницькій області: стовпчики термометрів покажуть близько +17… +20 градусів.

А ось в південних, східних і в більшості центральних областей синоптична ситуація не особливо зміниться, і температура повітря буде +20… +26 градусів.

У Києві 13 червня пройдуть короткочасні дощі, часом з грозами та поривчастим вітром. Термометри покажуть вдень близько +19 градусів.

Діденко додала, що в понеділок, 14 червня, теж буде досить свіжо, а у вівторок, 15 червня, знову повернеться потепління.


Читайте також:


Залишити коментар: