В Україні заборонили популярний фільм із Зеленським



В Україні заборонили до показу фільм “Кохання у великому місті-2”, головну роль в якому зіграв комік Володимир Зеленський.

- джерело.

Таке рішення було ухвалено у зв’язку з тим, що одну з ролей в картині виконав російський актор Леонід Ярмольник, проти якого Міністерство культури ввело санкції. Про це розповіла керівник прес-служби Державного агентства з питань кіно Марія Дідик.

“Держкіно скасувало державну реєстрацію та визнало недійсним прокатне посвідчення, видане на цей фільм. Тому фільм вже не будуть транслювати по телебаченню”, – пояснила вона.

В “Коханні у великому місті-2” Ярмольник зіграв роль батька головного героя Ігоря. Роль самого Ігоря зіграв Володимир Зеленський.

Нагадаємо, Ярмольник був внесений до списку осіб, які несуть загрозу національній безпеці України, 22 жовтня. Нагадаємо, з моменту початку війни на Донбасі він неодноразово дозволяв собі скандальні висловлювання про Україну. Так, у 2016 році Ярмольник розповів історію про те, як у Львові за часів його студентства нібито “порвали на березах” афроамериканця.

Пізніше він пообіцяв подати до суду на журналістів через заяви про росіян і анексію Криму. Шоумен звинуватив представників ЗМІ у перекручуванні його слів.


Читайте також:


Залишити коментар: