В Україні вже почали вводити карантинні обмеження для транспорту: де саме



У місті, зокрема, не пускатимуть у громадський транспорт громадян без сертифікатів про вакцинацію від COVID-19 або негативного результату тестування.

- джерело.

Крім того, перевезення здійснюватимуть за скороченим графіком тільки в певний час.

За результатами позачергового засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС у Мелітополі вирішили від 7 жовтня запровадити додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи.

Таким чином, з четверга, 7 жовтня, на міських автобусних маршрутах загального користування перевезення буде проводитися тільки з 06:00 до 09:00 і з 16:00 до 19:00 за умови обов’язкової наявності у водіїв і пасажирів:

негативного результату ПЛР-тесту на COVID-19, яке проведено не більше ніж за 72 години до поїздки;
або документа, що підтверджує вакцинацію від коронавірусу (навіть однієї дози);
або міжнародного, внутрішнього сертифіката або іноземного сертифіката, що підтверджує вакцинацію від COVID-19 (одна доза – “жовті” сертифікати або повний курс вакцинації – “зелені” сертифікати).
Мелітопольських учнів та студентів до 18 років в автобусах будуть перевозити тільки за наявності довідки з навчального закладу.

Які ще карантинні правила будуть в Мелітополі
Сфера освіти міста, включаючи дитячі садки, буде і далі працювати у звичайному режимі.
Обмеження в роботі будуть для розважальних центрів для дітей, також заборонять всі масові заходи (крім спортивних секцій і гуртків).
Ринки продовжать роботу, але продавців зобов’яжуть обладнати торгові місця екранами, а покупці повинні будуть дотримуватися дистанції та масочного режиму.
Заклади громадського харчування зможуть працювати, тільки якщо весь персонал буде вакцинований або матиме негативний тест на COVID-19.


Читайте також:


Залишити коментар: